Logo

Private dining

Private Dining is bij Concours ook mogelijk. Een zakelijk diner, of in besloten sfeer met vrienden of familie. We serveren dan een op maat gemaakt menu. Vanwege de Corona maatregelen kunnen wij helaas momenteel maar maximaal 25 personen ontvangen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@restaurantconcours.nl met daarin uw wensen, aantal verwachte personen en geplande data. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

IMG_3108-139.jpg
paddenstoel.png
Bitmap2.jpg

Chefstable

Iets te vieren? Voor groepen van 8 tot 10 personen hebben wij een bijzondere tafel aan de keuken. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot 7-gangen, incl extra amuses en speciaal geselecteerde kelderschatten. Vraag bij reserveren naar de beschikbaarheid en mogelijkheden van onze chefstable, een bijzonder diner begint bij een kennismaking waarbij we graag kijken naar uw persoonlijke wensen.

Concours

Concours is een stadsrestaurant waar we graag zien dat gasten zich thuis voelen. Ambacht, vakmanschap, educatie en smaak, zijn de drijfveren voor Concours. We streven ernaar betaalbaar te koken, zonder concessies te doen aan kwaliteit of techniek. We hebben korte lijntjes met onze leveranciers en krijgen vaak direct van de boer geleverd. Het liefst koken we voor iedere gast meerdere kleinere gangen, passend bij de wensen van de persoon. We hebben alles vers in huis, waardoor we bij iedere tafel toch een uniek menu kunnen samenstellen. Dat maakt het koken en bedienen bij Concours zo ontzettend leuk en dynamisch.

private dining.png
Concours_eend_grijs.png