Logo

"Respect voor natuur en dier, wij zijn trots op onze leveranciers"

CC LINDENHOFF.jpg

Lindenhoff Boerderij

Familie te Voortwis werkt met eigen rassen, het Gasconne rund en Baambrugs Big. De kudde graast buiten tussen Abcoude en Amsterdam in de Gaasperzoom. Authentieke smaak is waar het bij de Lindenhoff om draait. De Marche is van woe t/m zaterdag ook toegankelijk voor publiek. Een plek waar letterlijk tussen de stallen je boodschappen kan doen. Een unieke slagerij, maar ook onbespoten groenten, kazen of andere delicatessen zijn hier te vinden.

www.lindenhoff.nl

Bitmap3.jpg
CC PIGME.jpg

Pigme

Josse Haarhuis, een varkensherder zonder boerderij. Pacht stukjes grond rondom Utrecht om zijn varkens buiten te laten scharrelen. Waar zien we dat nog in Nederland. Met Josse zoeken we naar een manier om varkensvlees weer authentiek en als een delicatesse te serveren. Een uniek product waar we trots op mogen zijn.

www.pigme.nl

Concours_eend_grijs.png

VanMenno Broodbakkerij

Menno ‘t Hoen haalt zijn grondstoffen uit Frankrijk en bakt zijn broden volgens eigen receptuur die hij heeft geleerd tijdens zijn studie in Parijs. Biologisch brood met een krokante korst en intense smaak.

www.vanmenno.nl

CC van Menno.jpg
CC Moestuin.jpg

Moestuin Maarschalkerweerd

De bevlogen Pieter Jagtman werkt op deze unieke plek naast het Galgenwaard stadion in Utrecht. Een plek waar groenten biologisch wordt verbouwd dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers. Naast groenten, verhuren ze ook een unieke kas voor groepen en runnen ze een lunchroom met winkel. Kinderen kunnen hier door de tuinen struinen en rondfietsen op de skelters. Een vrijplaats waar je welkom bent om even het drukke stadsleven te ontvluchten.

www.moestuinutrecht.nl

Concours_makreel_blue (3).png

Goede vissers

Lokale visserij is in Utrecht lastig maar gelukkig biedt de vrijdagmarkt op Vredenburg daar een oplossing voor. Unieke leveranciers komen hier samen om de Utrechtse bevolking van biologische producten te voorzien. Zo ook Jan en Barbara Geertsema van de Goede Vissers. Handgeraapte Waddenoesters, vers gevangen zeebaars en harders is hun specialiteit.

www.goedevissers.nl

6.jpg