Logo

"In september openen we onze tweede vestiging aan de overzijde van Biltstraat"

IMG_3108-139.jpg

Opening Concours

09 juni 2020

We verruimen ons restaurant aan de Biltstraat met een locatie aan de overkant. Op tweede locaties kunnen we meer bieden dan alleen in ons huidige pand. Zo wordt het nieuwe pand uitermate geschikt voor lunches, diner, besloten diners op maat en culinaire evenementen. En kunnen we in het huidige pand verder met de verdieping in de wijn, zoals proeverijen, masterclasses en borrels. 

Het nieuwe pand bevindt zich aan de zonzijde van de Biltstraat waardoor het daglicht door de grote winkelruit mooi naar binnen valt. Bij binnenkomst creëren we een ontvangstruimte met bar, waar we gasten de gelegenheid bieden om rustig te arriveren. Om de bar heen bevindt zich de voorkamer waar we a la carte lunch willen gaan uitserveren. Aan de achterzijde bevind zich een open keuken in de breedte van het gehele pand met een duurzaam ingericht kookeiland voorzien van een warmtepomp. Een nieuwe plek dus die aansluit bij de kwaliteit die we bij Concours nastreven.

De nieuwe locatie is mede mogelijk gemaakt door buurtbewoners, vaste gasten en investeerders middels Crowdfunding. Een bijzondere en zeer dankbare waardering. Het is een grote eer om het nieuwe restaurant in september voor publiek open te stellen.

IMG_3017-100.jpg
Concours_bij_blue.png