Haal overheerlijke Concours delicatessen in huis. Onze webshop is weer gevuld met vele prachtige producten voor thuis. Klassieke Beef Wellington, ambachtelijk jus en sauzen voor de finishing touch van ieder gerecht. Een echte must have voor de fijnproever
 

 

Logo

Welkom

Welkom bij Concours, een stadsrestaurant en café aan de Biltstraat in Utrecht.
Bij Concours draait het om ambacht, vakmanschap, educatie en smaak. De gerechten zijn bovenal geïnspireerd door de natuur, bijzondere leveranciers, en afgestemd op het seizoen. Schuif bij ons aan in het restaurant voor lunch & diner, en laat je verrassen door het Menu van de Chef of loop bij ons binnen in het Café aan de overzijde. 

Schermafbeelding 2021-11-06 om 18.21.24.png
concours_bloem_grijs_crop.png
Gerecht Alex 2.jpeg

Menu & prijzen

RESTAURANT

LUNCH/ BRUNCH & DINER

Het Menu van de Chef van 4 tot 6 gangen is als een reis door verschillende werelden. Een klassieke basis gecombineerd met een eigentijdse keuken waarbij gebruik wordt gemaakt van zo veel mogelijk bijzondere producten uit de streek. Bij iedere gang bieden we passend wijnadvies. 
 
4-gangen 47,00 wijnarrangement 27,00

5-gangen 55,00 wijnarrangement 34,00

6-gangen 65,00 wijnarrangement 41,00

 

QUICK & UITGEBREIDE LUNCH of BRUNCH

Ervaar een uitgebreide lunch van 4, 5 of 6 gangen tussen 12.00 en 17.00 uur. Toch wat meer haast? Reserveer dan de Quick lunch Met deze reservering zorgen we dat u binnen een uur geluncht heeft en snel weer door kan met de orde van de dag. De keuze voor de lunch zijn 2 of 3 gangen Menu van de Chef.


Allergieën? Geen probleem! Laat het ons wel even van te voren weten.

Reserveer nu

Concours_makreel_blue (3).png

Team Concours

Concours is een stadsrestaurant waar we graag zien dat gasten zich thuis voelen. Ambacht, vakmanschap en smaak, zijn de drijfveren voor Concours. We streven ernaar betaalbaar te koken, zonder concessies te doen aan kwaliteit of techniek. We hebben korte lijntjes met onze leveranciers en krijgen vaak direct van de boer geleverd. Dit proef je terug in de gerechten. Het liefst koken we voor iedere gast meerdere kleinere gangen, passend bij de wensen van de persoon. We hebben alles vers in huis, waardoor we bij iedere tafel toch een uniek menu kunnen samenstellen. Dat maakt het koken en bedienen bij Concours zo ontzettend leuk en dynamisch.

 

 

VACATURE: Bedrijfsleider Café Concours

Voor de opening van Café Concours zijn wij per januari 2022 opzoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Heb jij ervaring in de horeca? Vind je het leuk om achter een bar te staan en gerechten uit te serveren? Heb jij kennis over wijnen? En kan je de verantwoordelijkheid nemen over een zaak? Dan zijn we opzoek naar jou!

Concours is altijd in ontwikkeling dankzij het enthousiasme van het team en samenkomst van smaken. We zijn nooit uit geleerd en willen deze ontdekkingstocht graag delen met onze gasten. Bovendien bezoeken we veel leveranciers en maken we ook trips naar het buitenland om nog meer te weten te komen over de oorsprong van onze producten. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Mail naar lisa@restaurantconcours.nl voor een kennismaking of loop even bij ons binnen. 

 

Het team

CONCOURS_4632.jpeg
Concours_bij_blue.png