Logo

Welkom

Welkom bij Restaurant Concours, een stadsrestaurant aan de Biltstraat in Utrecht.
Bij Concours draait het om ambacht, vakmanschap, educatie en smaak. De gerechten zijn bovenal geïnspireerd door de natuur, bijzondere leveranciers, en afgestemd op het seizoen. Schuif bij ons aan, en laat je verrassen door het Menu van de Chef.

IMG_7402-1024x683.jpg
concours_bloem_grijs_crop.png
Concours_5534-2_kort-1600px-1.jpg

Menu & prijzen

Het Menu van de Chef van 4 tot 6 gangen is als een reis door verschillende werelden. Een klassieke basis gecombineerd met een eigentijdse keuken waarbij gebruik wordt gemaakt van zo veel mogelijk bijzondere producten uit de streek. Bij iedere gang bieden we passend wijnadvies.

4-gangen 43,00 wijnarrangement 26,00
5-gangen 52,00 wijnarrangement 33,00
6-gangen 60,00 wijnarrangement 39,00


Allergieën? Geen probleem! Laat het ons wel even van te voren weten.

Reserveer nu

Chefstable

Iets te vieren? Voor groepen van 8 tot 10 personen hebben wij een bijzondere tafel aan de keuken. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot 7-gangen, incl extra amuses en speciaal geselecteerde kelderschatten. Vraag bij reserveren naar de beschikbaarheid en mogelijkheden van onze chefstable, een bijzonder diner begint bij een kennismaking waarbij we graag kijken naar uw persoonlijke wensen.

Reserveer nu

Chefstable

Schermafbeelding 2020-06-09 om 23.28.19.png
oester.png
team concours.jpg

Team Concours

Concours is een stadsrestaurant waar we graag zien dat gasten zich thuis voelen. Ambacht, vakmanschap, educatie en smaak, zijn de drijfveren voor Concours. We streven ernaar betaalbaar te koken, zonder concessies te doen aan kwaliteit of techniek. We hebben korte lijntjes met onze leveranciers en krijgen vaak direct van de boer geleverd. Dit proef je terug in de gerechten. Het liefst koken we voor iedere gast meerdere kleinere gangen, passend bij de wensen van de persoon. We hebben alles vers in huis, waardoor we bij iedere tafel toch een uniek menu kunnen samenstellen. Dat maakt het koken en bedienen bij Concours zo ontzettend leuk en dynamisch.

Het team