Logo

Welkom

Bij Concours draait het om ambacht, vakmanschap en smaak. De gerechten, samengesteld door chef Alex Zeelenberg, zijn geïnspireerd door de natuur, bijzondere leveranciers, en afgestemd op het seizoen. Maar naast de dagelijkse zoektocht naar balans in smaak zoekt Concours ook naar verbetering in het bedrijf. Zo is er in 2019 een nieuwe keuken gerealiseerd werkend op een warmtepomp en zonder gas. Concours is daarmee het eerste restaurant in Utrecht die klimaatneutraal kookt. 

 

20220715_220410.jpg
concours_bloem_grijs_crop.png
Gerecht Alex 2.jpeg

Menu & prijzen

RESTAURANT

LUNCH & DINER

Het Menu van de Chef is als een reis door verschillende werelden. Een klassieke basis gecombineerd met een eigentijdse keuken waarbij gebruik wordt gemaakt van bijzondere producten uit de seizoen en de  streek. Bij iedere gang bieden we passend wijnadvies. 
 
4-gangen 55,00 wijnarrangement 30,00 (maandag t/m donderdag)

5-gangen 67,00 wijnarrangement 37,50

6-gangen 79,00 wijnarrangement 45,00

7-gangen 89,00 incl kaas

 

QUICK & UITGEBREIDE LUNCH 

Ervaar een uitgebreide lunch van 4, 5 of 6 gangen tussen 12.00 en 15.00 uur. Toch wat meer haast? Reserveer dan de Quick lunch Met deze reservering zorgen we dat u binnen een uur geluncht heeft en snel weer door kan met de orde van de dag. De keuze voor de lunch zijn 2 of 3 gangen Menu van de Chef.


Allergieën? Geen probleem! Laat het ons wel even van te voren weten.

Reserveer nu

Leveranciers

Concours_makreel_blue (3).png

Team & Vacatures

VACATURES: 

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Heb jij ervaring in de horeca en kan jij zelfstandig werken?

  • Gastvrouw/heer Restaurant Concours
  • Zelfstandig werkend kok

Concours is altijd in ontwikkeling dankzij het enthousiasme van het team en samenkomst van smaken. We zijn nooit uitgeleerd en willen deze ontdekkingstocht graag delen met onze gasten. Bovendien bezoeken we veel leveranciers en maken we ook trips naar het buitenland om nog meer te weten te komen over de oorsprong van onze producten. 

  • partime of fulltime
  • woonruimte beschikbaar
  • salaris in overleg afhankelijk van leeftijd & ervaring
  • cursus & opleiding mogelijkheden
  • uitstapjes naar leveranciers & proeverijen
  • regelmatig teamuitjes

Ben je nieuwsgierig geworden? Mail naar lisa@restaurantconcours.nl voor een kennismaking of loop even bij ons binnen. 

 

Het team / vacatures

CONCOURS_4632.jpeg
Concours_bij_blue.png