CAFE CONCOURS geopend!
iedere vrijdag en zaterdag
Het restaurant is in de zomer tijdelijk gesloten op
maandag & dinsdag
Alex Zeelenberg
Alex is een natuurmens. “Als kind liep ik altijd in de natuur rond om vogels te spotten of om planten te zoeken; de kunst was om alles te onthouden wat ik tegen kwam. Door mijn voorliefde voor alles wat groeit in de natuur was de stap naar de koksopleiding voor mij logisch; ik kon mijn passie voor natuur en koken combineren. En dat vind ik nog steeds fantastisch: ik kan mijn gasten laten proeven wat de natuur geeft.”



Lisa Zeelenberg-ten Holt
Lisa komt daarentegen uit de drukke stad en is graag onder de mensen. “Door mijn opleiding Kunst en Economie is het samenbrengen van mensen en werken met verschillende kunstdisciplines mijn achtergrond. Ik werkte voor muziek, theater en filmfestivals vooral in Utrecht en Amsterdam. Inmiddels heeft de gastronomische wereld mijn interesse getrokken. Het samenbrengen van bijzondere producten uit de streek, gemaakt met een verhaal. En dat verhaal doorgeven aan de gast aan tafel. Dat doen we iedere dag bij Concours. Zonder kaart, meebewegend met de natuur.
Gedeelde passie
Inmiddels is Concours gevormd door bijzondere mensen die hier zijn komen werken. Allemaal met eenzelfde passie voor gastronomie, natuur en smaakcombinaties.
We zien graag dat gasten zich thuis voelen bij Concours en dat begint bij het thuisvoelen met de mensen om je heen. Wij werken daarom graag in een hecht, professioneel team die samen iedere avond voor elkaar klaar staat. Bij deze stellen we iedereen even aan u voor:

TEAM CONCOURS

Nils Regien
Sommelier

Eric Woning
Souschef

Anne Jongbloed
Maitre

Rick Baas
Chef de partie

Floor Idelenburg
Gastvrouw

Simon Garcia
Chef de partie

Melchior Haouili
Chef de partie

Pepijn Koppelman
Gastheer

Daniel Bezema
Chef de partie

Ellis Blokdijk
Keukenhulp