Logo

"Team Concours staat voor u klaar"

CC_header_2700x1363px.jpg

Alex Zeelenberg

Alex is een natuurmens. “Als kind liep ik altijd in de natuur rond om vogels te spotten of om planten te zoeken; de kunst was om alles te onthouden wat ik tegen kwam. Door mijn voorliefde voor alles wat groeit in de natuur was de stap naar de koksopleiding voor mij logisch; ik kon mijn passie voor natuur en koken combineren. En dat vind ik nog steeds fantastisch: ik kan mijn gasten laten proeven wat de natuur geeft.”

Screenshot 2020-04-10 at 14.19.19.jpg
Concours_bloem2_blue.png
Lisa 3.jpeg

Lisa Zeelenberg

Lisa komt daarentegen uit de drukke stad en is graag onder de mensen. “Door mijn opleiding Kunst en Economie is het samenbrengen van mensen en werken met verschillende kunstdisciplines mijn achtergrond. Ik werkte op festivals voor muziek, theater en film vooral in Utrecht en Amsterdam. Inmiddels heeft de gastronomische wereld mijn interesse getrokken. Het samenbrengen van gasten, werken met ambachtelijke producten met ieder zijn eigen oorsprong en verhaal, met een ambitieus team iedere avond weer een feest om voor te werken.”

Op avontuur

Samen zijn wij dit avontuur aan de Biltstraat begonnen. Een stadsrestaurant waar we graag zien dat gasten zich thuis voelen. Ambacht, vakmanschap, educatie en smaak, zijn onze drijfveren voor Concours. We streven ernaar betaalbaar te koken, zonder concessies te doen aan kwaliteit of techniek. We hebben korte lijntjes met onze leveranciers en krijgen vaak direct van de boer geleverd. Dit proef je terug in de gerechten. Het liefst koken we voor iedere gast meerdere kleinere gangen, passend bij de wensen van de persoon. We hebben alles vers in huis, waardoor we bij iedere tafel toch een uniek menu kunnen samenstellen. Dat maakt het koken en bedienen bij Concours zo ontzettend leuk en dynamisch.

Concours_Pand_filled_bck.png

TEAM CONCOURS

Biltstraat-210-resized.jpg

Eric Woning

Souschef

Biltstraat-203-resized.jpg

Simon Garcia

Aide de cuisine

Daniel.jpg

Daniel Bezema

Commis de cuisine


Biltstraat-150-resized.jpg

Niels Petter

Commis de cuisine

Schermafbeelding 2020-06-10 om 00.59.04.png

Nils Regien

Sommelier


Biltstraat-192-resized.jpg

Floor Idelenburg

Gastvrouw

Biltstraat-197-resized.jpg

Luc Bressers

Gastheer

anne.jpg

Anne Jongbloed

Gastvrouw