Vanaf 28 januari is het Cafe ook op zondag overdag geopend! 

Nieuwsgierig naar het Café? Kijk op de website voor meer informatie, artikelen en evenementen kalender! MEER INFO 

Logo

Wine & Foodbar

Bij Café Concours is iedereen welkom, voor een avond lang tafelen of een vluchtig bezoek voor de schouwburg of film. We serveren borrelplanken, oesters, charcuterie, a la carte en een menu (muv zondag).

Prijzen Menu van de Chef

2 gangen 31,00

3 gangen 43,00

4 gangen 55,00

4 gangen 70,00 inclusief kaas

Café Concours is geopend op donderdag, vrijdag & zaterdag van 16 tot 23 uur, keuken tot 22 uur. En ook voor de zondagmiddagborrel van 14 tot 19 uur!

Allergieën en uitzonderingen kan rekening mee worden gehouden, mits voorafgaande is doorgegeven. Spontaan aangeschoven? Geef het door aan het team en we gaan ons uiterste best doen..

 

WIJNPROEVERIJEN OP ZONDAG
We nemen we je mee op culinaire reis, met verhalen over cultuur, terroir en smaak. Schuif aan en ervaar 6 verschillende wijnen, met een borrelplankje erbij voor 37,50 per persoon.

 

SPANJE met muzikale begeleiding

28 jan en 4 februari 

(UITVERKOCHT)

 

10 & 17 maart PORTUGAL 
We starten met deze proeverij met een bijzonder mousserend Portugees aperitief, frisse Vinho Verde en sluiten af met zwoele rode wijnen & Port! 

 INSCHRIJVEN 

31 maart BUBBELS & PAASBRUNCH
Op eerste Paasdag proosten we met 6 verschillende mousserende wijnen en een brunch in Paasthema. 

 

INSCHRIJVEN

12 mei PROOSTEN MET MOEDERDAG
Geef je moeder een proeverij cadeau en proost samen op deze bijzondere dag met 6 verschillende mousserende wijnen. Een feestelijke dag met live muziek. 

 

INSCHRIJVEN

14 & 21 april FRANKRIJK
Deze proeverij gaan we in op de veelzijdigheid van wijn uit Frankrijk. 6 kenmerkende deelgebieden met bijpassende kazen uit de regio.

 

INSCHRIJVEN
Locatie Café Concours, Wine & Foodbar, Biltstraat 23 

Hou de agenda in de gaten voor meer wijnproeverijen in de toekomst, of meld je aan voor de nieuwsbrief

 

 

 

Concours_Café-32.jpg

In het nieuws

DE BUIK

Utrecht is een borrelplek rijker: Café Concours aan de Biltstraat

Dit weekend opent de nieuwe wine & foodbar van Restaurant Concours, genaamd Café Concours, haar deuren. Ja, we horen jullie denken: dit kan alleen maar heel veel goeds betekenen. En na het gesprek met eigenaresse Lisa Zeelenberg kunnen we concluderen: dat is ook zo. Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe borrelplek? Lees in dit artikel waar je vanaf dit weekend in het zonnetje een wijntje kunt gaan drinken.

 

DUIC

 

 

CULY

Café Concours in Utrecht: het nieuwe wijncafé waar je spontaan kunt binnenlopen…Geruime tijd behoort Restaurant Concours in de Biltstraat tot de beste food-hotspots in Utrecht. Door het wisselende menu, de verse ingrediënten uit de stadstuin en uitgebreide wijnarrangementen moet je meestal weken van tevoren reserveren. Voor degenen die niet op tijd een tafel konden bemachtigen, hebben de eigenaren nu een oplossing: een wijncafé in hun oude pand aan de overkant van de straat. Alleen voor spontane bezoekers, zonder reservering.

 

ENTREE MAGAZINE

 

GENOMINEERDEN BEST NEW RESTOBAR. In de keuken staat chef Alex Zeelenberg die een menu samenstelde met kleine gerechten, zoals ravioli van kreeft, oesters en borrelplanken. Maar uiteindelijk staan de wijnen hier centraal: daar zorgt sommelier Nils Regien wel voor. Brederode Wijnkopers importeert de wijnen en vervolgens worden deze gecombineerd met de juiste gerechten.

 

LEKKER 500