Haal overheerlijke Concours delicatessen in huis. Onze webshop is weer gevuld met vele prachtige producten voor thuis. Klassieke Beef Wellington, ambachtelijk jus en sauzen voor de finishing touch van ieder gerecht. Een echte must have voor de fijnproever
 

 

Logo

MASTERCLASS

December vieren we samen! 

Dit jaar kan je bij ons terecht voor je kerst voorbereidingen en expertise voor de december maand!

Laat je inspireren...
... door deel te nemen aan een Masterclass
...door het bijwonen van een online kaasproeverij
Of
...upgrade je kerstmenu met een signature dish van Concours
...bekijk onze webshop vol exclusieve producten voor een top diner thuis
...kom langs bij de POP UP editie van Café Concours 

Reserveer nu

Schermafbeelding 2021-12-06 om 20.42.48.png

Masterclasses


Masterclass Christmas Consultancy

vrijdag 17 december 14.00 - 17.00 uur
Neem de opzet voor je kerstdiner mee en kijk ernaar met een professional. Krijg tips en tricks over je mise en place en de opmaak van het bord. Met wat goeie tips over een mooie wijn/spijs moet het helemaal goed komen deze kerst!
Tijdens de Masterclass gaan we uiteraard ook de keuken in!  Samen wordt er gewerkt aan een klassieke Beef Wellington. Een feest om te maken, en een cadeau om mee naar huis te nemen!

Masterclass Pasta

woensdag 15 & 22 december 14.00 - 16.30 uur
Van het maken van het perfecte pastadeeg, vullen met een huisgemaakte vulling en vouwen van een tortellini of ravioli. In deze masterclass steek je de handen uit de mouwen en ga je naar huis met je eigen ravioli!
 

Masterclass Kaas - online

vrijdag 17 december 19.30 - 20.30 uur
Een online kaas masterclass ter inspiratie voor je Kerst kaasplank. Vrijdagavond kan je aansluiten voor een informatieve proeverij van kazen, wijn en garnituren. Hoe selecteer je kazen voor je kaasplank, proef en leer over een mooie opbouw, hoe presenteer je de kazen en wat schenk je erbij?

HOE WERKT HET? We bezorgen een complete box voor 2 personen voor 45 euro met verschillende kazen, wijnen en Concours garnituren, inclusief instructies en link naar de online meeting. 

(Tip: deze box is ook cadeau te geven, met een persoonlijke boodschap van de afzender. Graag vermelden in de opmerking)

 

Masterclass Macarons

donderdag 16 december 14.00 - 16.00 uur
Altijd al eens die befaamde macaron willen maken? Nieuwsgierig naar die tips van een professional voor een perfecte macaron. Schrijf je dan in voor deze exclusieve masterclass! 

Concours_bij_blue.png