Concours opent op twee vernieuwde locaties! Concours Café op de Biltstraat 23 en het Restaurant op een nieuwe locatie aan de overzijde op nummer 20. Wij weten nog niet wanneer, houdt de site in de gaten!

Logo

Concours in Huis

Chef Alex Zeelenberg en zijn team hebben met zorg een Menu voor thuis samengesteld. Een echte restaurantbeleving bij u thuis! Houdt er rekening mee dat alle gerechten koud worden geleverd en er per gang een kleine voorbereiding nodig is van zo een 10 a 15 min. Hiervoor is het handig om olie en roomboter voorradig te hebben. Verder wordt alles op smaak en compleet meegeleverd. U hoeft alleen een mooi servies uit te zoeken. 

Voor een complete beleving is er door sommelier Nils Regien ook een wijnarrangement samengesteld. We hopen op deze manier toch een Concours diner te kunnen organiseren, maar dan bij u in huis. 

3 gangen Menu van de Chef €33
wijnarrangement voor 2 personen €38

4 gangen Menu van de Chef €40
wijnarrangement voor 2 personen €52

5 gangen Menu van de Chef €50
wijnarrangement voor 2 personen €65

bestel

IMG_7402-1024x683.jpg
thijm.png

Menu van de Chef

 

vanaf 7 mei

Voorgerecht

Gemarineerde leng, krokant bladerdeeg, kruiden rouille, lamsoor crème, zoetzure green meat radijs

Tussengerecht (5 gangen)

Dim sum gevuld met langoustine, gegrilde courgette, snijboon, romige dashi, truffelaardappel krokant

Tussengerecht (4 gangen)

Beignet van geroosterde prei, oesterzwammen, salade radijs en granaatappel, mousse van citroengras, vadouvan saus

Hoofdgerecht

Fricandeau van Kamperlam uit Baambrugge, witte asperge, romige parelgort gremolata met tuinbonen, meiraap zoetzuur, baharat jus

Nagerecht

Karamel zeezout mousse, passievrucht ganache, chocolade crumble, compote van loquat

 

 

16 april - 6 mei

 

Voorgerecht

Kabeljauw, licht gerookte knoflookmayonaise, salsa sjalot, kappertjes en ansjovis, barigoule beurre-blanc en aardpeer chips

Tussengerecht (5 gangen)

Dashi bouillon, gegrilde dorade, kaffir mayonaise, zoetzure asperge 

Tussengerecht (4 gangen)

Beignet van bataat, oesterzwammen met spitskool,  hazelnoot kletskop, sorrento/gember mousse en raz-el-hanout saus

Hoofdgerecht

Krokant gebakken sukade, gegrilde little gem, gepofte koolrabi, grapefruit vinaigrette, krokante ui en sauce americaine

Nagerecht

Cremeux van aardbei en rabarber, gelei van roze peper, yoghurt-citroen mousse, rabarber bouillon

 

concours_bloem_grijs_crop.png

Borrelbox Concours

Exclusief borrelpakket a la Concours

  • Brood van Menno met zeewierboter
  • Brandt en Levie gedroogde worst
  • 2 x Lindenhoff kazen
  • Huisgemaakte kaasgarnituur met gerookte amandelen, notenbrood, gedroogde druiven, chips
  • 2 x speciaal biertjes

Borrelbox € 25

Bestel

_MG_28371603023333917.jpg
Biltstraat-192-resized.jpg

Cadeaukaart

Geef een uniek cadeau met deze bijzondere Carte de Concours. Verpakt in zwarte cadeaubox. Verzending 2 dagen.

Cadeaukaart € 50 of € 100
Andere bedragen zijn ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op via info@restaurantconcours.nl

Bestel